• Facebook oldal
  • Instagramm oldal
  • Írjon emailt
  • Twitter oldal
  • Hívjon minket!

Gyászértesítők

Online gyászértesítők

Sokszor előfordul, hogy a temetés időpontjának a közelsége nem teszi lehetővé, hogy nyomtatott gyászértesítőt készíttessenek. A szerkesztés, gyártás legjobb esetben is egy-két napot igénybe vesz, amit követ még a postázás és a kézbesítéshez szükséges idő. Az idő azonban sürget, mivel a rokonok, barátok, ismerősök tájékoztatása a temetés időpontjáról, helyéről mihamarabb egy nagyon fontos szempont. Az online gyászjelentések ötlete ennek a problémának a megoldására születtek.
Fontos azonban elmondanunk, hogy cégünk profilja az egyedi, sokszor fényképes, nyomtatott gyászértesítők, de a ma kialakult járványügyi helyzetben, lehetővé tesszük az online gyászértesítők rendelését akár nyomtatott példányok megrendelése nélkül is, hozzájárulva ezáltal azok e-mailen történő tovább küldéséhez és közösségi média oldalakon való megjelenéshez.

Online gyászértesítők esetén javasoljuk az egy oldalas változatot, melyre az alábbiakban láthatnak néhány példát. Természetesen a végleges verziókról levesszük a jogi nyilatkozatot, így engedélyezve a gyászjelentés továbbküldését.

Néhány példaként mutatunk Önöknek egy oldalas változatokat:

Online gyászértesítő a

Online gyászértesítő b

Online gyászértesítő c

Online gyászértesítő d


Természetesen minden oldalunkon található gyászértesítő típus rendelhető online formában is. A hajtogatott, francia hajtogatott, hagyományos hajtogatott több oldalas gyászjelentések esetén az oldalakat egymás mellé, vagy alá szerkesszük, attól függően, hogy álló vagy fekvő formátumot választottak. Ezután vékony fekete kerettel látjuk el az egész grafikát, hogy e-mailes tovább küldés esetén a monitoron is szépen jelenhessen meg a gyászjelentés.

Az alábbi képeken láthatnak néhány online gyászértesítőt, a képek aláírásában pedig a gyászjelentés típusát.

Online álló francia hajtogatott gyászértesítő

Online álló francia hajtogatott gyászértesítő

Online álló hajtogatott gyászértesítő

Online álló hajtogatott gyászértesítő

Online fekvő francia hajtogatott gyászértesítő

Online fekvő francia hajtogatott gyászértesítő

Online fekvő hajtogatott gyászértesítő

Online fekvő hajtogatott gyászértesítő

Online hagyományos hajtogatott gyászértesítő

Online hagyományos hajtogatott gyászértesítő

Hogyan tud rendelni online gyászértesítőt?

A megrendelés folyamata teljesen azonos a nyomtatott példányok rendelésével. E-mailben a gyaszertesitok@gmail.com címre elküldött paraméterek alapján elkészül egy internetes terv, melyet átküldünk ellenőrzésre, jóváhagyásra. A jóváhagyott internetes terv után kérjük az online gyászértesítő díjának átutalását, aminek vízjel nélküli változatát megküldjük az utalás beérkezte után.

Természetesen az online gyászjelentés mellett lehetőség van továbbra is kinyomtatott példányokat is megrendelni, hisz nagyon sokan egy utolsó emlékként tekintik az elhunytról a gyászértesítőt, főleg, ha fényképpel is készült. Az online változat viszont segíti a gyászoló családot abban, hogy minél előbb tudja értesíteni a gyászolókat a fontos információkról, még a kinyomtatott példány érkezése előtt.
Áraink
Csak online gyászértesítő rendelése esetén18.000 Ft
Online gyászértesítő + nyomtatott példányok esetén: nyomtatott példányok ára+ 8000 Ft

FONTOS!

Ha kizárólag nyomtatott példányokat rendel, ebben az esetben továbbra sem tudunk hozzájárulni az általunk készített internetes terv kiküldéséhez további személyek számára!