• Facebook oldal
  • Instagramm oldal
  • Írjon emailt
  • Twitter oldal
  • Hívjon minket!

Gyászértesítők

Gyászjelentés hajós temetésre

Egyoldalas gyászjelentés hajós háttérrel

Egyoldalas gyászjelentés hajós háttérrel

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az alternatív temetési módok, így a hajós temetések is legyen az a Duna vagy akár a Balaton. Amennyiben nem szeretnék a hagyományos temetési módon elhunyt szerettüket végső útjára kísérni és a hajós temetés mellett döntenek, akkor lehetőség van arra is, hogy a gyászértesítőt is ezzel összhangba hozzák.

Ezen az oldalon néhány hajós hátteret szeretnénk bemutatni, melyek természetesen minden gyászjelentés típussal elkészíthetőek, legyen az hajtogatott, francia hajtogatott, pausz rátétes, egyoldalas vagy az akár az üvegcsés értesítő. A típusok részletes leírását és az árakat megtalálják az adott típus menüpontja alatt.

A hajós gyászértesítőknél is lehetőség van a háttereket az elhunyt fényképével kombinálni. Az alábbiakban erre láthatnak egy példát, egyoldalas típuson bemutatva:
Egyoldalas gyászjelentés hajós háttérrel 2

Egyoldalas gyászjelentés hajós háttérrel 2

Egyoldalas gyászjelentés hajós háttérrel és fotóval

Egyoldalas gyászjelentés hajós háttérrel és fotóval

Választható papírok

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül. Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni, de kizárólag az LA/4-es méretből.
Egyszerű fehér boríték (A/5 és LA/4): 15 Ft/db
Kreatív boríték (LA/4): 80 Ft/db

Hajós gyászjelentés háttér minták

(Nagyításért kattintson a képre!)

Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 001
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 002
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 003
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 004
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 005
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 006
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 007
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 008
Gyászértesítő
Hajós gyászjelentés 009